söndag 22 november 2009

Ny dator

Hej allihopa!
Nu sitter jag och skriver på min nya dator. Då jag blir äldre och synen sämre *suck* så behövde jag en större skärm. Har suttit i ett par år med min rosa 12" skärm och idag gjorde vi slag i saken och köpte en 15,6" laptop istället. Det blev en Sony Vaio. Det tar lite tid att vänja sig vid tangenterna. Den andra var mindre med mindre tangentbord. Igår var jag även på Mima`s scrapträff. En hit! Det var jättekul men OJ vad ont jag hade i fötterna på kvällen. Gick i skinnstövlar hela dagen från kl 07 till 24 och ingen fotmassage fick jag när jag kom hem heller *suck*. Det kändes lite även i morse men nu är mina fötter fit for fight igen. :)

Tänk att det är första advent nästa söndag. Herregud, vart tog året vägen. Nåväl, då blir det ljusare i alla hus med alla adventsstakar och ljusslingor utomhus. Härligt!

Godnatt alla tappra människor.
Detta är Jeanette som signar ut, slut.

torsdag 19 november 2009

Sprutfeber.....

Överskriften är inte så hemsk som den låter. Moa tog sprutan mot influensan igår och fick feber under natten. Så idag är vi hemma, vi får se om vi får stanna hemma imorgon också. Det är inte mycket man kan göra......

tisdag 17 november 2009

Adventskalender

Tiden går fort och jag har gjort en adventskalender att beskåda hos Mima´s scrapbooking på Linnégatan i Halmstad. Den var rolig att göra men tog lite tid...... Här ser ni kalendern från olika vinklar. 3 st för att vara exakt. :) Snart är det december och dax att hämta den nya kisekompisen till Nisse.... Hans namn kommer att bli Zigge........ Cool kille skall ha coolt namn..... Bilder kommer att komma på dels Nisse och Zigge......





tisdag 10 november 2009

Ovan här ser ni ett julkort som jag har gjort med hjälp av Magnolias papper med noter på. till det har jag använt en stämpel från Magnolia med samma noter. Lite rött organza band med swirlar på och pärlor och blommor blev pricken över i:et. De underbara tallkvistarna är utstansade i mörkbrun cardstock.

Kortet är är ett tackkort i grönt med organzaband med swirlar i grönt och gröna tallkvistar och blad utstansade i grön cardstock. Stämpeln är Inkido och tänkvärd som få. Lite chalkade blommor givetvis. Bakgrundspappret är Inkido grön ruta.



Ovanstående är ett julkort i rosa och brunt med papper och stämpel från Inkido. Bruna blommor och bruna utstansade tallkvistar gör det förtjusande. Brunt sidenband syns bakom. Den lilla god julstämpeln är även den Inkido´s.
Detta var allt för nu. Detta är Jeanette som signar ut, slut.

Besökare