söndag 20 juni 2010

Mitten av juni och kvicksilvret stannar på löjliga 17 grader..... Nåväl tur att man skall ner till Medelhavet på semestern då..... Då det varit lite molnigt och så idag så har jag skapat 2 st kort.... Nedan ser ni en Gorjuss Girl stämpel som jag färglagt med distresserna: Walnut Stain, Vintage Photo, Tattered Rose och Victorian Velvet... Gillar att färglägga och ena gången använder jag Tombow och nästa distresser....



Nedan ser ni en Magnolia som jag lånade av Jessica och stämplade.... jättesöt verkligen. Även hon är färglagd med distresserna: Stormy Sky, Walnut Stain, Tattered Rose och Victorian Velvet. Blommorna är från Prima och jag vet att de är gamla men jag äääälskar dem........ Blev faktiskt själv nöjd med resultatet.
Nu håller vi tummarna för en solig vecka med en underbar midsommarafton som avslutning.
Zuperduperkramar!!!!!

måndag 14 juni 2010

Sommarsemester

Hej alla!

Nedan så ser ni barnen med vårt tält där vi tältade i vår egen trädgård natten till söndag, japp, hela familjen sov i detta tält. jag kan tala om att det blåste och regnade ganska bra i lördags, men tälta skulle vi. Då jag och maken inte äger sovsäckar (än) blev det sängens bäddmadrass och duntäcken som vi sov i..... jättevarmt *fniss*. Hur kommer det sig att man testar detta i 13 plusgrader, regn och blåst...... jo vi har bestämt att vi skall åka på tältsemester i Frankrike i sommar...... låter det inte spännande.... det kommer det att bli i allafall..... därav var vi tvungna att testa att sätta upp vårt ny inköpta tält innan man drar iväg på semester. Det gick på under en timme så det kommer nog att funka även utanför Halmstad.

Om 4 veckor bär det av till autobahn och franska vingårdar...... barnen är lite oroliga då de inte kommer att förstå vad de säger där nere..... Nåväl.... nu är det bara lite smågrejer som pass till barnen och så att införskaffa..... ett äventyr kommer det säkert att bli i allafall.

sommarkramar (15 grader)




Read more: http://www.mylivesignature.com/wizard2_2.php#ixzz0lTIvAFaS

tisdag 1 juni 2010

http://skogstokiga.blogspot.com/2010/05/skogstokigas-blog-candy.html

Klicka på nedanstående länk och kolla in blogcandyn......... :)

http://skogstokiga.blogspot.com/2010/05/skogstokigas-blog-candy.html












Moviestar

Hej hej!

Här har jag gjort ett kort med ett gammaldags motiv, känns lite som 20 talets filmstjärnor, därav namnet på kortet. Har haft lite dålig inspiration på sistonde, därav de få alstrena här på bloggen. Bara ett enkelt kort som jag använt Tim Holtz filmstrip och hans charms på.
Hoppas att värmen kommer snart så att man kan få ligga och lapa lite sol.......





Kram på er

Read more: http://www.mylivesignature.com/wizard2_2.php#ixzz0lTIvAFaS

Besökare