söndag 24 oktober 2010

Äntligen.....

Min älskade man har givit upp sin/barnens datavrå till mig.... :) Det skall nu bli min pysselvrå. Den är inte stor men den är min. Bilder kommer upp inom snar framtid. Jag älskar min man.... han är så snäll..... Nästa helg bär det av till Göteborgsmässan, det skall bli sååååå kul. En natt på hotell med tillhörande frukost är ju bara sååå gott och avkopplande. Nu väntar jag bara på att mannen skall bli färdig med kabeldragningarna så att jag sedan kan flytta in i min lilla vrå och möblera den. Jag opererade ju högerhanden för karpaltunnelsyndrom för 3 veckor sedan så att pysslandet har fått stå tillbaka. Det känns verkligen om jag råkat använda handen.... Men förhoppningsvis så kommer jag att vara tillbaka vid pysselbordet om ett par veckor och då är det julkort som gäller :)

Ha det bäst alla!!!

Kraaaaamiz2 kommentarer:

  1. Tack för en super trevlig helg. Jag hoppas jag inte var alldeles för gnällig men fy f-n vad jag hade ont. Hoppas att vi snart träffas igen.

    SvaraRadera
  2. Instämmer med ovanstående skrivare - TACK för en superhelg som vanligt!! Längtar tills du lägger ut din underbara tändsticksask :) Idag börjar det äntligen lugna ner sig lite på jobb så jag hoppas kunna göra klart min.
    Stor kram och hoppas vi ses snart igen

    SvaraRadera

Besökare