torsdag 15 juli 2010

Jaha, då var det dagen före avresan.... all packning är så gott som klar nu. Ungarnas kläder är packade, all campingutrustning ligger i vardagsrummet och mina och mannens kläder är nästan packade. Upptäckte när jag tittade i kartboken att det inte är så långt som jag trodde. Vi kör ner till Puttgarden imorgon kväll. På lördag morgon kör vi genom Tyskland och om turen är med oss så är vi nere i Strasbourg på kvällen. Detta borde betyda att vi är nere i Marseillan antingen söndag kväll (om vi vill sträckköra) eller måndag middag om vi stannar en natt i Frankrike på vägen.

Nåväl, i lördags när det var liiiiite varmt ute så slog vi upp tältet i trädgården för att öva hur det känns i värmen, det är väl typ den värmen vi kommer att få slå upp tältet i där nere. Det skall bli ett äventyr och jag ser fram emot det som bara den. Sol och bad och plocka snäckor och stenar. Bara inte hajarna äter upp oss så kommer vi hem om 2 veckor.

Tusen kramar till er som läst!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Gissar att det blir ett riktigt äventyr, men hoppas ni har tur med vädret och att ni får det bra. Vi kanske hör av oss när vi är påväg hem från Danmark, vi kommer befinna oss på er sida av världen i månadsskiftet typ 31/7. Soliga hälsningar från familjen Lindén på Vendelsömalm

    SvaraRadera

Besökare